Dina svar är viktiga

Foto på barnbarn och morfar.

Onsdagen den 31 oktober är sista datum för att skicka in medborgarundersökningen i pappersformat.

Lysekils kommun deltar i Statistiska centralbyråns medborgarundersökning för att få veta mer om vad du som invånare tycker. Resultaten från medborgarundersökningen är viktiga i
vår verksamhetsutveckling och dina synpunkter är värdefulla för oss.

Betygsätt tre olika områden

Slumpvis utvalda kommuninvånare får tycka till om kommunens verksamheter och kommunen som plats att bo och leva på. Följande områden betygsätts i undersökningen:

• Lysekils kommun som en plats att bo och leva på.
  • Lysekils kommuns verksamheter.
  • Medborgarnas inflytande i Lysekils kommun.

Snart stänger enkäten

Medborgarundersökningen börjar närma sig sitt slut och onsdagen den 31 oktober är sista datum för att skicka in pappersenkäten. Måndagen den 5 november stänger webbenkäten – missa inte möjligheten att delta.

Besvara enkäten på papper eller på webben

Enkäten har skickats ut i pappersformat och finns även att besvara på webben, alla deltagare ska ha fått ett förbrev med inloggningsuppgifter till webbenkäten.

Webbenkäten är i år anpassad för att det ska vara lättare att svara via sin smarta telefon eller läsplatta. Webbenkäten går även att besvara på engelska, finska och spanska. Pappersenkäten finns även på arabiska.

Du hittar mer information på Statistiska centralbyråns webbplats.