Dina svar är viktiga

Foto på familj som ritar tillsammans.

Kom ihåg att svara på medborgarundersökningen – dina svar är viktiga för oss.

Lysekils kommun deltar i Statistiska centralbyråns medborgarundersökning för att få veta mer om vad du som invånare tycker. Resultaten från medborgarundersökningen är viktiga i vår verksamhetsutveckling och dina synpunkter är värdefulla för oss.

Betygsätt tre olika områden

Slumpvis utvalda kommuninvånare får tycka till om kommunens verksamheter och kommunen som plats att bo och leva på. Följande områden betygsätts i undersökningen:

• Lysekils kommun som en plats att bo och leva på.
  • Lysekils kommuns verksamheter.
  • Medborgarnas inflytande i Lysekils kommun.

Besvara enkäten på papper eller på webben

Enkäten skickas ut i pappersformat och finns även att besvara på webben, alla deltagare ska ha fått ett förbrev med inloggningsuppgifter till webbenkäten.

Webbenkäten är i år anpassad för att det ska vara lättare att svara via sin smarta telefon eller läsplatta. Webbenkäten går även att besvara på engelska, finska och spanska. Pappersenkäten finns även på arabiska.

Du hittar mer information på Statistiska centralbyråns webbplats.