Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Min sida-studerande

Information till dig som studerar på Lysekils Vuxenutbildning. På dessa sidor kan du hitta schema och annan information för dig som studerande.

Välkommen som studerande hos oss på Lysekils Vuxenutbildning!

Här kan du som studerande logga in på Mina sidor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med bankID eller Freja eID. Där ser du ditt schema och din studieplan.

Observera! Inför kursstart, i början av terminen uppdateras schemat ofta. Logga gärna in på ditt schema varje dag för att se vilka lektioner du har och vilken sal du ska till.

Elevresurser

Microsoft 365 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Som elev har du tillgång till Microsoft 365 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för dina studier. Exempelvis Teams, Outlook, Word, Excel och PowerPoint.

Inläsningstjänst

Inläsningstjänst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder inlästa läromedel, lättlästa böcker och filmer på flera olika språk. Din lärare avgör om du har behov av inläsningstjänst.

Studieverkstad

Studieverkstaden är öppen för dig som behöver hjälp med dina studier utöver din ordinarie lektionstid. Fråga din lärare om tider för studieverkstaden.

Datorarbetsplatser på skolan

På plan 3 i Bovikshuset finns två arbetsplatser med dator för dig som är elev. Där kan du sitta och arbeta i Teams, Outlook och Office-programmen under dagtid.

Tillgång till biblioteket på Gullmarsgymnasiet

Här hittar du mer information om biblioteket på Gullmarsgymnasiet Öppnas i nytt fönster.

Har du frågor eller funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.
vuxenutbildningen@lysekil.se

eller

Kontaktcenter Lysekils kommun
Telefon: 0523-61 30 00
E-post: kommun@lysekil.se