Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Kunskapsträff med tema affärsutveckling

Foto av fyra barnhänder som håller i kritor och de har tillsammans ritat en glödlampa.

Kom på ett inpirerande seminarium kring affärsutveckling, hjärnkraft, struktur & kultur tisdagen den 12 juni mellan klockan 8.00 - 10.00.

Välkommen på ett seminarium som syftar till att ge inspiration, energi och praktiska verktyg för lyckad affärsutveckling.

Strategisk planering och mental träning

Seminarieledare Ulrika Leyon Bertilsson pratar kring hjärnkraft, struktur & kultur. Hon förklarar hur strategisk planering och enkel mental träning kan bidra till personlig utveckling och vidareutveckling av din verksamhet. Teori varvas med praktiska exempel och erfarenheter.

Ulrika Leyon Bertilsson

Ulrika är konsult, coach och professionell partner inom strategiskt utvecklingsarbete på företags- och individnivå. Hon är en affärsdriven beteendevetare med ekonomisk inriktning som har stor erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter, både på operativ nivå och genom styrelsearbete.

När?

12 juni, kl. 08.00-10.00

Var?

Företagsarena Lysekil, Drottninggatan 8c

Anmälan

Du anmäler dig via länken nedan. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Välkommen!

Arrangeras inom ramen för projekt Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.