Meny
Ikon utropstecken

Planerat underhåll på kommunens e-tjänster - störningar kan förekomma. Mer information

Önsketräd i Lysekil Centrum Lab

Foto av önsketrädet i Lysekil Centrum Lab

I Lysekil Centrum Lab finns ett önsketräd – kom gärna in och lämna dina förslag och idéer!

I Lysekil Centrum Lab finns ett önsketräd där besökare kan hänga upp små lappar med drömmar, förslag och idéer om vad man önskar sig i Lysekils centrum.

Trädet "skördas" regelbundet

Önskningar och förslag samlas regelbundet in. Den här veckan samlade man ihop de lappar som hittills har satts upp i önsketrädet. Man ska nu gå igenom alla förslag och fördela dem till respektive ansvarig avdelning.

Har du drömmar om hur framtidens Lysekil skulle kunna se ut? Välkommen in till Lysekil Centrum Lab och dela med dig av dina förslag och idéer!

Om projekt Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
För mer information om Interreg, läs mer på www.interreg-sverige-norge.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.