Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Invigning av Lysekils Centrum Lab

Lördagen den 29 april klockan 10.00–14.00 inviger vi Lysekils kommuns nya mötesplats "Lysekils Centrum Lab".

Vad är Lysekils Centrum Lab?

Lysekils Centrum Lab är en plats i Gallerian i centrala Lysekil – en kreativ verkstad med fokus på att fånga upp idéer, ha öppna kreativa workshops, möten och dialog. Genom Lysekil Centrum Lab vill vi fånga upp det engagemang som vi vet finns i samhället. Lysekils Centrum Lab är en del av de aktiviteter som genomförs inom ramen för projekt Urban Platsinnovation.

Vem riktar sig Lysekils Centrum Lab till?

Lysekils Centrum Lab riktar sig till dig som är intresserad av att påverka kommunens utveckling och har förslag och idéer eller till dig som är nyfiken och bara vill komma och titta. Det finns inga ”krav” på prestation. Alla är välkomna!

Var hittar vi Lysekils Centrum Lab?

Lysekils Centrum Lab finns i Gallerian i centrala Lysekil, med ingång från Kungsgatan.

Öppettider

Vid invigningen håller vi öppet mellan kl. 10.00 – 14.00.

Efter invigningen kommer du hitta oss i lokalen tisdagar till onsdagar
klockan 12.00 – 15.00 och torsdag klockan 12.00 – 18.00.

 

Om Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.