Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Arbeta

Vi arbetar i en av Bohusläns vackraste kustkommuner med havet och naturen ständigt närvarande. Här är det alltid nära mellan arbete och fritid. Ta med dig jobbet hit eller hitta drömjobbet hos oss.

Arbetsmarknaden i Lysekils kommun

I Lysekils kommun finns nästan 1900 registrerade företag, cirka 900 av dessa har anställd personal. Ungefär 100 av företagen har 6 eller fler anställda. I vårt näringsliv finns de flesta branscher representerade.

Efterfrågan av arbetskraft både inom näringslivet som komunen som organisation bedöms fortsatt vara hög de närmsta åren för arbetssökande med rätt utbildning och kompetens.

Titta gärna in på Arbetsförmedlingen för att se vilka jobb vi söker just nu, kanske är det dig vi söker!

Arbeta inom Lysekils kommuns verksamheter

Som en av våra 1400 medarbetare i Lysekils kommun kan du vara med och påverka samhället och du gör en positiv skillnad i människors liv varje dag. Det finns mer än 100 olika yrken i vår organisation och som medarbetare använder du din kunskap för att bidra till en hållbar samhällsutveckling och ge god service åt våra invånare.

Lysekils kommun står inför en spännande framtid med ett stort behov av arbetskraft inom flera olika yrkesgrupper. Vår verksamhet speglar den mångfald vi har i Lysekil där alla invånare och medarbetare kan känna sig välkomna och inkluderade.

Vi arbetar i en av Bohusläns vackraste kustkommuner med havet och naturen ständigt närvarande. Här är det alltid nära mellan arbete och fritid.

Vi söker nya, trygga, kreativa och engagerade medarbetare som vill vara med och driva kommunen framåt. Är du en av dem?

Linnéa har valt att flytta till Grundsund med sitt företag

Linnéa träffade kärleken, lämnade Göteborg och flyttade till Grundsund. Här kan hon leva nära det hon jobbar med varje dag - havet.

Malin har valt att starta ett företag i Lysekil

Malin har valt att starta sin verksamhet i Lysekil - något hon rekommenderar fler att göra. Här är det lättare att bygga relationer och påverka det som händer.

Har du frågor eller funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Kontaktcenter Lysekils kommun
Telefon: 0523-61 30 00
E-post: kommun@lysekil.se