Meny

Dela sidan på sociala medier

Restaurang- och storköksutbildning - steg 3

Bild på elever som jobbar i kök

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått steg 1 och 2.
Vi kommer fördjupa oss i det franska och italienska köket, maritimt, hållbar utveckling m.m.

Utbildningen är både teoretisk och praktiskt upplagd. Utbildningen är kostnadsfri, men du ansvarar själv för inköp av skor samt resor till och från praktikplats, studiebesök m.m.

Kursstart: 2018-01-15
Förkunskaper: Restaurang och storköksutbildning steg 1 + 2
Studietakt: Heltid
Kontaktperson: Studie- och yrkesvägledare, Susanna Samuelsson
Sista ansökningsdag: 2017-12-08


Kurser och poäng

Steg 3

Matlagning 4 - 200 p
Matlagning, specialisering - 100 p
Mat och dryck i kombination - 100 p

Samt 4 veckors praktik och 2 dagar per vecka hela terminen. Möjlighet till praktik utomlands finns.