Värdefulla möten

Foto på Ann-Charlotte Mellgren Sernemo och Lena Carlstedt.

Ann-Charlotte Mellgren Sernemo och Lena Carlstedt.

Intressanta samtal när Lysekils kommun berättar mer om några av Sveriges viktigaste jobb.

Lysekils kommun finns på plats i evenemangsområdet under Lysekil Women’s Match och berättar mer om hur det är att arbeta och leva i Lysekils kommun. I vårt informationstält kan man möta medarbetare från en rad olika yrkesroller som delar med sig av sina erfarenheter.

Positivt att mötas

Två av de medarbetare som finns på plats är Ann-Charlotte Mellgren Sernemo som är rektor inom grundskolan och Lena Carlstedt som är rektor för vuxenutbildningen.

Ann-Charlotte berättar att det finns ett intresse för lärartjänster i Lysekils kommun och att hon fått kontakt med ett par lärare i tältet under veckan.

- Det är väldigt positivt att kunna mötas och svara på frågor och funderingar direkt, säger Ann-Charlotte.

Lena sätter stort värde på det spontana mötet och hoppas att Lysekils kommun finns med i tankarna om man funderar på ett nytt jobb eller en ny plats att bo på.

- Även om man inte går i jobbsökartankar just nu så vet man aldrig vad framtiden erbjuder, säger Lena.

Livet i Lysekil

Utöver intressanta möten så bjuder Lysekils kommun på vykort från vår vackra kommun. Vi visar också intervjuer med några av våra medarbetare och filmen Livet i Lysekil.

För våra minsta besökare finns ritbord och magnettavla där man kan visa vilket som är det framtida drömyrket.

Du kan även ta del av intervjuerna på webbplatsen www.livetilysekil.selänk till annan webbplats där du också får veta mer om livet i en av Bohusläns kustkommuner.

Varmt välkommen att besöka oss i evenemangsområdet!

Foto på magnettavla med färgglada magneter.

Framtida drömyrken sätts upp på magnettavlan.