Lysekil Women’s Match invigd

Foto på Tera och Saga Gonzalez Niklasson.

Syskonen Tera och Saga Gonzalez Niklasson skapade härlig stämning på invigningen.

Träffa oss i evenemangsområdet där vi berättar mer om några av Sveriges viktigaste jobb.

Måndagen den 6 augusti invigdes seglartävlingen Lysekil Women’s Match med musik, tal och kanonsalut.

Olof Österberg, ordförande i Lysekils Segelsällskap, hälsade alla välkomna och konferencier Eva-Lott Svanberg presenterade lagen. Raffinaderichef Peter Abrahamsson från huvudsponsorn Preemraff pratade om samarbetet med Lysekil Women’s Match och veckans kommande konserter i Havsbadsparken.

Stolt värdstad

Kommunstyrelsens ordförande Jan-Olof Johansson berättade att Lysekil är stolt värdstad för seglingarna och tipsade om flera olika aktiviteter runt om i kommunen. Lysekils kommun var också värd för mottagningen som anordnades efter invigningen.

Syskonen Tera och Saga Gonzalez Niklasson stod för underhållningen och skapade härlig stämning och energi med gitarr och sång.

Invigningen avslutades med den traditionella kanonsaluten av Olof Österberg och Jan-Olof Johansson förklarade seglingarna öppnade.

Lysekils kommun i evenemangsområdet

Lysekils kommun kommer att finnas på plats i evenemangsområdet hela veckan
där vi berättar mer om hur det är att arbeta och bo i Lysekil.

Under seglingsveckan har du möjlighet att träffa representanter för en rad yrkesgrupper
i vårt informationstält:

• Sjuksköterskor
  • Fastighetsskötare
  • Rehabpersonal
  • IT-tekniker
  • Undersköterskor
  • Elevhälsa
  • Socialsekreterare
  • Rektorer
  • Deltidsbrandmän
  • Anhörigsamordnare
  • Ekonomer
  • Drifttekniker och distributionstekniker
  • Stödpedagoger
  • Fältassistenter

Varmt välkommen!

Foton eller filmer från tillfället

Lysekils kommun kan komma att fotografera eller filma från detta tillfälle i syfte att
informera om vår verksamhet i våra digitala kanaler som webbplats och sociala medier. Foton och filmer betraktas som personuppgifter även om inte några namn nämns.

Vi vill därför informera dig om vår hantering av dina personuppgifter. Lysekils kommun
sparar bilder och filmer i vår server och kommer inte använda dessa i kommersiellt syfte. Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen.

Du har rätt att kontakta oss om du vill att vi tar bort bilden från våra digitala kanaler.
Detta gör du enklast genom att kontakta oss via e-post: registrator@lysekil.se.

Du når vårt dataskyddsombud via e-post : dso.lysekil@jpinfonet.se. Om du har klagomål på
vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Foto på Jan-Olof Johansson.

Kommunstyrelsens ordförande Jan-Olof Johansson tipsade om olika Lysekilsaktiviteter.

Foto på Eva-Lott Svenberg och tävlingslag.

Underbar energi när tävlingslagen presenterades av Eva-Lott Svanberg.

Foto Olof Österberg.

Olof Österberg, ordförande i Lysekils Segelsällskap fick med sig publiken.