Lysekils julkalender

Bild av Lysekils lokala julkalender

Imorgon är det dags att öppna första luckan i Lysekils egna kalender. Kalendrar finns hos lokala handlare och organisationer.

Lysekils ”överraskande julkalender”

För varje lucka i Lysekils julkalender 2017 står en tid och en plats där ett företag, en butik, en organisation eller en förening kommer att ha en överraskningsaktivitet. Det skulle kunna röra sig om körsång, någon som läser en juldikt, att det bjuds på fika eller ett erbjudande i en butik.

Om projekt Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovation