Kulturinspirerad tipspromenad under kulturveckan

Foto av gata i gamlestan i Lysekil.

Gå den kulturinspirerade tipspromenaden nu till helgen.

Passa på att gå en kulturinspirerad tipspromenad under kulturveckan. Tipspromenaden följer en av Lysekils vackra stadspromenader och den pågår 7-8 oktober mellan klockan 12.00 – 18.00.

Talonger på Oscars

Hämta tipstalong och pennor i Projekt Urban Platsinnovations monter på Oscars. Vinnare kommer att kontaktas den 9 oktober. Lycka till!

Framtaget genom Urban Platsinnovation

Tipspromenaden samt våra fina stadspromenader är framtagna genom projekt Urban Platsinnovation – ett projekt som arbetar med centrumutveckling. Passa på att träffa oss som arbetar i projektet. Du hittar oss i vår monter på Oscars under kulturveckan!

Om projekt Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018. Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovationöppnas i nytt fönster