Vill du veta mer om livet i Lysekil?

Foto på besökare i informationstältet.

Kartan som bland annat visar olika aktiviteter i Lysekils kommun får många att stanna till en stund.

Besök oss i evenemangsområdet under Lysekil Women’s Match där vi berättar mer om livet i Lysekil.

Lysekils kommun och de kommunala bolagen Havets Hus, Leva i Lysekil, Lysekilsbostäder och Rambo finns på plats i evenemangsområdet under seglartävlingen Lysekils Women’s Match.

Vi berättar mer om livet i Lysekil och du har möjlighet att surfa på vår nya webbplats på samma tema. Missa inte heller att kika på filmen ”Livet i Lysekil” som visar en glimt av den livskvalitet som finns i vår vackra kommun.

Tävla och tyck till

I vårt tält kan du också tävla i sopsortering och vinna ett kubbspel, fylla på vattenflaskan, tycka till om visionsförslaget för Lysekils kommun och komma med förslag till byggnadspriset 2017.

Havets Hus besöker tältet vid vissa tidpunkter och har då med sig sitt spännande klappakvarium.

Aktivitetsarena

I närheten av dyk- och kajakbryggan har projekt Urban Platsinnovation tillsammans med lokala aktörer skapat en aktivitetsarena.

Här har både stora och små möjlighet att prova på olika aktiviteter som yoga, snorkling, dykning, kajak och jollesegling samt SUP - Stand Up Paddle board.

Hoppas vi ses!

Foto på besökare som samtalar.

Hur kan vi utveckla Lysekils stad? Engagerande samtal om utvecklingsmöjligheter.

Foto på Wictoria Insulán.

Wictoria Insulán från Outdoor West är en av aktörerna på aktivitetsarenan.

Foto på miljövärdar från Rambo.

Hur snabbt kan du sopsortera? Miljövärdar från Rambo håller i tävlingen där man tävlar om äran och ett kubbspel.