Lysekil Women’s Match invigd

Foto på gruppen Helt OK.

Syskonen Rebecca och Oscar Röström har bandet ”Helt Ok” tillsammans och underhöll på invigningen.

Seglartävlingen invigdes med sång, musik och kanonsalut.

Måndagen den 7 augusti invigdes seglartävlingen Lysekil Women’s Match på scenen i Havsbadsparken.

Årets konferencier Heléne Lycke, presenterade lagen och ställde frågor till tävlingsdeltagarna. Syskonen Rebecca och Oskar Röström underhöll med sång, musik och härlig energi.

Kanonsalut

Olof Österberg, ordförande i Lysekils Segelsällskap Gullmar invigningstalade liksom raffinaderichef Peter Abrahamsson från huvudsponsorn Preemraff Lysekil.

Kommunalråd Jan-Olof Johansson fick äran att som siste talare förklara seglingarna invigda.

- Lysekils kommun är involverad i många olika maritima aktiviteter och jag önskar alla deltagare stort lycka till och varmt välkomna, sa Jan-Olof Johansson innan Olof Österberg firade av ett kanonskott.

Träffa oss i evenemangsområdet

Lysekil Women’s Match pågår till och med lördagen den 12 augusti och Lysekils kommun är värdstad för evenemanget. Besök oss gärna i evenemangsområdet där vi berättar mer om livet i Lysekil.

Foto på Helene Lycke och Olof Österberg.

Konferencier Heléne Lycke tillsammans med Olof Österberg, ordförande i Lysekils Segelsällskap.

Foto på ett av de tävlande seglarlagen.

Glada tävlingsdeltagare med smittande skratt.

Foto på kommunalråd Jan-Olof Johansson

- Lysekils kommun är involverad i många olika maritima aktiviteter, sa kommunalråd Jan-Olof Johansson.