Besökare delar med sig

Tre besökare i tältet som skrattar.

Glatt humör i tältet trots att början av veckan bjöd på blåst och regn.

Under seglarveckan kan besökare berätta vad som är viktigt i framtidens kommun.

Lysekils kommun finns på plats i ett av tälten på evenemangsområdet under seglartävlingen
Lysekil Women’s Match den 8 till 13 augusti.

I vårt tält vill vi veta vad som är viktigt för invånare och besökare i framtidens kommun.
Tankarna blir ett värdefullt underlag i arbetet med ny vision och ny översiktsplan för kommunen.

Flera möjligheter att dela

Det finns flera möjligheter att dela sina tankar, antingen via kylskåpspoesi, inlägg på sociala
medier med #Lysekil2030 eller via vår webbenkät Lysekil 2030. Det absolut enklaste sättet är att komma förbi tältet och ta en pratstund med någon av oss.

Kylskåpspoesi och ritbord

Kylskåpspoesin passar den som är filosofiskt lagd och finns både på svenska och engelska. Tre av besökarna filosoferade en stund och önskade sig sedan fler inomhusaktiviteter för regniga dagar, samtidigt som de delade med sig av sitt goda humör.

En annan uppskattad aktivitet är ritbordet med papper och kritor för yngre besökare. Det
finns också tablettaskar för både stora och små med uppmaningen om att ”Dela
med sig” av sina framtidstankar.

Tre tablettaskar.

Dela med dig - både av godis och dina tankar om framtidens kommun med #Lysekil2030.