Krabbfiske vid Fridhemsvarvet

krabba

Tisdagen den 26 juli hälsas alla välkomna på gratis krabbfiske vid Fridhemsvarvet.

Kom med och fiska krabbor vid Fridhemsvarvet! Det är öppet för alla åldrar och ingen anmälan behövs. Vi träffas vid Hotell Lysekil. Ta gärna med hink och krabbmetor om du har – annars finns det möjlighet att låna.

När – tisdag 26 juli, 10:00 – 13:00
Var – vid Fridhemsvarvet, vi träffas vid Hotell Lysekil
Anmälan – ingen föranmälan krävs, det är bara att komma.
Frågor – Anna Martinsson på 072-1476180, anna.martinsson@lysekil.se

Vid regn ställs aktiviteten in.

Varmt välkomna!

Denna aktivitet arrangeras av integrationsprojektet och stadsbiblioteket, Lysekils kommun.

Samordnare av aktiviteten är Anna Martinsson, samhällsguide i det kommunala projektet Integration 2016 och Cecilia Lindstrand, biblioteksassistent och samordnare av språkkaféet på biblioteket i Lysekil.

Syftet med aktiviteten är att skapa en mötesplats där alla kommunens invånare är välkomna och kan känna sig delaktiga.