Sommarspel med brännboll och kubb

Pojke slår en boll med ett platt bränbollsträ

Torsdagen den 21 juli hälsas alla hjärtligt välkomna till gratis sommarspel och lekar.

Kom med på en eftermiddag med sommarspel och lekar! Det kommer bland annat spelas kubb och brännboll. Inbjudan gäller för alla åldrar.

• När – torsdag 21 juli, start klockan14.00
  • Var – lilla Gullmarsvallen
  • Anmälan – ingen föranmälan krävs, det är bara att komma.
  • Frågor – Anna Martinsson på telefon 072-147 61 80, anna.martinsson@lysekil.se

Vid regn ställs aktiviteten in.

Varmt välkomna!

Denna aktivitet arrangeras av integrationsprojektet och stadsbiblioteket, Lysekils kommun.

Samordnare av aktiviteten är Anna Martinsson, samhällsguide i det kommunala projektet Integration 2016 och Cecilia Lindstrand, biblioteksassistent och samordnare av språkkaféet på biblioteket i Lysekil.

Syftet med aktiviteten är att skapa en mötesplats där alla kommunens invånare är välkomna och kan känna sig delaktiga.