Catrin Ormestad - Det nionde brevet

Fotograf: Helén Karlsson

Den prisade författare Catrin Ormestad kommer till Lysekils stadsbibliotek för att berätta om sin bok "Det nionde brevet" och om sitt författarskap.

Catrin Ormestads är frilansjournalist och författare, hon bor sedan tio år i Tel Aviv.

För "Det nionde brevet", hennes skönlitterära debut, fick hon Studieförbundet Vuxenskolans författarpris 2016. Studieförbundet Vuxenskolans jury skrev bland annat "...Catrin Ormestad har gjort en stark litterär debut, som får oss att vilja läsa mer". Nu kommer Catrin Ormestad till Lysekil för att berätta om sin bok och sitt författarskap.

Om boken: "Det nionde brevet" är en roman om familjehemligheter och lögner, om valet mellan att stanna eller ge sig av, om fördomar och om kärleken som förlösare eller befriare. Det är också en berättelse om en skärgård i förändring, om gårdar som förvandlas till sommarstugor, hagar och vikar som växer igen, och om gammal kunskap som för alltid går förlorad.

Tid: Onsdag 26 april kl. 18.00
Plats: Lysekils stadsbibliotek
Fritt inträde!

Arrangörer är Studieförbundet Vuxenskolan och Lysekils stadsbibliotek.