Pitcha din idé

Har du en innovation som kan förändra världen?

Pitcha din idé

Eller en spännande idé som kanske gör vardagen lite enklare? Ta chansen att pitcha din bästa idé för vår jury och vinn pengar till att utveckla den, onsdagen den 7 december 2016

SÅ HÄR TÄVLAR DU

· Skicka in ditt tävlingsbidrag enligt anmälningsblankettenlänk till annan webbplats senast 2 december.

· De bidrag som blir utvalda får pitcha på plats på Innovatum den 7 december.

· Pitchen får vara max 5 minuter

· 1a, 2a & 3a utses och prisutdelning sker under eftermiddagen

TÄVLINGSKRITERIER

· Potential och förutsättning att nå marknaden

· Nyhetsgrad på idén

· Är idén kopplad till ett behov och ger kundnytta

JURYN BESTÅR AV

Rådgivare inom Almi Företagspartner och andra organisationer som dagligen har erfarenhet av att hitta och stötta framtida affärsidéer.Juryn överlägger och prisutdelning sker under eftermiddagen. Juryn utser en 1:a, 2:a och 3:a under dagen.

PRISER

Vinnaren får 15 000 kr till sin idé, andra priset är 8 000 kr och tredje priset är 5 000 kr till tävlingsdeltagarnas idé. Juryn utser den idé som anses ha bäst potential och förutsättningar att nå marknaden.

Innovatum specialpris: 5 000 kronor i vinstmedel till en idé och 6 månaders affärsutveckling inom Innovatums inkubator för upp till tre pitchande idéer.

Juryn tittar på idéns nyhetsgrad, hur den tillfredsställer ett behov på marknaden och ger ökad kundnytta samt dess kommersiella möjligheter på lång sikt.

TÄVLINGSREGLER

· Ensam eller team kan tävla (max 4 pers kan delta under dagen)

· Någon i teamet måste kunna delta den 7e december

· Boende i Västra Götaland