Se huset - byggnadsvårdsutställning

Gammal husdörr

Utställningen "Se huset" är en mötesplats för samtal om hus, historia och byggnadsvård.

På Skaftö finns många kulturhistoriskt värdefulla hus och miljöer som tillsammans med havet och naturen gör Skaftö till vad det är. Utställningen SE HUSET riktar sig till dig som har ett hus på Skaftö, är hantverkare, mäklare eller bara vill veta mer om hur gamla hus kan renoveras och vilken historia de har att berätta.

Mötesplats med workshop och föredrag

Utställningen pågår 5 maj – 15 juni i Skaftö Folkets hus i Grundsund. Under utställningstiden anordnas utöver den fysiska utställningen, workshops, föredrag och rådgivningar med mera. Besök gärna även referensbiblioteket, byggnadsvårdsbutiken och huscaféet.

Program

Mer information finns i utställnings- och aktivitetsprogrammet:Utställnings- och aktivitetsprogramPDF

Samarbete bakom utställningen

Utställningen SE HUSET är ett samarbete mellan Lysekils kommun, initiativet Slow House på Skaftö, Skaftö Folkets hus med flera.

Lysekils kommun

Malin Karlsson
0523-613342 malin.karlsson3@lysekil.se
Anna Wigell