Filmpresentation inför Aktivitetsarenan

Foto av barn på surfbräda framför kallbadhuset i Lysekil.

Nu kan du se korta filmpresentationer med medverkande aktörer på Aktivitetsarenan som går av stapeln vecka 32.

Aktivitetsarenan pågår under seglingsveckan Lysekil Women's Match. I år kommer det att finnas möjlighet för stora och små att bland annat prova på aktiviteter som yoga, snorkling, dykning, kajak och jollesegling samt SUP - Stand Up Paddle board. Här kan du se filmpresentationer av medverkande aktörer.

Lysekil Extreme Swim Challenge

Under Aktivitetsarena Lysekil kommer initiativtagarna till Lysekil Extreme Swim Challenge 2018 vara på plats och berätta allt om deras spännande tävling - på hela 25 kilometer i Gullmarsfjorden!

Outdoor West

"Hej, Wictoria Insulán heter jag.

Under Aktivitetsarena Lysekil den 8–12 augusti, kommer ni att kunna prova på att klättra med topprep, lätt klättring eller paddla kajak med någon av våra ledare eller om ni vill följa med på en två timmars stadspaddling! Dessutom går det jättebra att köpa våra presentkort på aktivitetsarenan. Välkommen du också!"

Prova-på-yoga med Anna Blinge

"Hej, jag heter Anna Blinge och jag driver Blinges massage & yoga här i Lysekil.
Under vecka 32 kommer jag att vara med på Aktivitetsarenan och du kan träffa mig tisdag, onsdag och lördag morgon klockan 08.30 ute på Trampen, bryggan utanför Kallbadhuset. Där ska jag hålla gratis yogaklass för alla som vill testa på."

Krabbfiske med Vann Spa Hotell och Konferens

"Hejsan, mitt namn är Susanne Åhlund. Jag är hotellchef på VANN Spa Hotell & Konferens.
Vi är ett spahotell som ligger strax utanför Lysekil och vi kommer att vara med under Lysekil Women’s Match. Kom gärna och besök oss på Aktivitetsarenan på plats!"

Segling med LSSG - Lysekils Seglarsällskap Gullmar

"Hej, jag heter Sarah och jag kommer att hålla i prova-på segling vid aktivitetsarenan i Lysekil, vecka 32. Det kommer även att finnas vattenbollar och lite annat på plats.
Kom gärna förbi!"

Fler filmer på gång

Den här sidan uppdateras kontinuerligt med fler filmklipp.

Om projekt Urban Platsinnovation

Aktivitetsarenan arrangeras inom ramen för projekt Urban Platsinnovation. Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.