Stärkt lokal handel genom Klubb Lysekil

Vårlökar i en blommlåda på kungsgatan

Projekt Urban Platsinnovation bidrar till lanseringen av en ny kundklubb som ska stärka den lokala handeln.

Den 9 juni lanseras Klubb Lysekil som är ett kundbonussystem för lokala butiker i Lysekil. Det är projekt Urban Platsinnovation, som tillsammans med butiker i Lysekil arbetat fram en kundklubb som ska stärka den lokala handeln.

Stärker den lokala handeln

- Varje köp är ett steg närmre en ännu mer levande handel och en mer livskraftig kommun. Därför är det naturligt att alla hjälps åt att behålla och stärka den lokala handel som finns idag inom kommunen, säger Viktoria Drottz, delprojektledare i projekt Urban Platsinnovation.

Gratis medlemskap

Genom kundklubben får man bonus på sina köp och man kan ta del av erbjudanden hos de butiker som är anslutna. Medlemskapet är gratis och man hämtar sin bricka i någon av de medverkande butikerna. På brickan finner du ett bricknummer som du sedan skriver in tillsammans med ditt namn när du registrerar dig via nätet.

Här kan du se vilka butiker som medverkar: www.klubblysekil.selänk till annan webbplats

Om Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.